Scaune de birou.

Scaunul de birou este la fel de important (atat pentru adulti cat si pentru copii), pentru o performanta optima la lucru sau la invatat, si nu in ultimul rand, sau mai bine in primul rand pentru pastrarea coloanei vertebrale sanatos, sa permita o pozitie a corpului cat mai optima, pozitia sanatoasa / naturala al corpului sa poata fi mentinuta cu minimum de efort muscular. Scaunul de birou trebuie sa aiba un spatar care sa permita o pozitie naturala a coloanei. Si spatrul, si inaltimea sezutului precum si inclinatia trebuie sa fie reglabile pentru un comfort si tinuta optima. 

Cum se alege  - criterii de baza pentru scaunul de birou pentru copii:

Este foarte important sa va orientati catre modele de scaun de birou ergonomice pentru copii, care ajuta la menținerea unei posturi corecte la birou si, deci, la sanatatea coloanei vertebrale al copilului dumneavoastra: 

Criterii de baza pentru scaun de birou:                   -talpile trebuie sa ating podeaua fara dificultate     -coapsele sa fie  paralele cu podeaua                   -spatele sa fie drept                                                 -antebrațele sa fie la acelasi nivel cu coatele        -umerii sa fie relaxati

Galerie de imagini